Fiiliksiä ja faktaa | Lehtipalvelu Pirjo Rantala Oy, Turku
Siirry sisältöön

Millaista meillä on olla töissä?

Lehtipalvelu Pirjo Rantala Oy on yksi Suomen pitkäikäisimpiä lehtimyyntialan yrityksiä. Olemme perheyritys, joka panostaa työntekijöidensä hyvinvointiin sekä iloiseen ja avoimeen työilmapiiriin.

Meillä on vahva kokemus myynnistä ja koulutamme kaikki uudet myyjät perusteellisesti. Tarjoamme heti taatun tuntipalkan, minkä lisäksi myyntiprovisiot ovat 25-40 % hinnasta.

Kannustamme ja ohjaamme myyjiämme suoriutumaan hyvin työssään ja tekemään tulosta. Pidämme yllä tervettä urheiluhenkeä, mutta myös turvallista ja lämmintä työympäristöä, jossa epäonnistumisetkin ovat mahdollisia.

Työpaikkana olemme vakaa ja joustava.

Työpäivät on mahdollista suunnitella esimerkiksi opiskelun oheen tai muuhun elämäntilanteeseen sopivaksi. Töitä voi tehdä päivä- tai iltavuorossa, kokopäiväisenä tai osa-aikaisena. Tee 3-5 tunnin työpäiviä 2-5 päivää viikossa (ma–la) itsellesi sopivimman vaihtoehdon mukaan.

Työ lehtimyynnissä on mukavaa ja ihmiskeskeistä. Meillä on avoin ja iloinen ilmapiiri, minkä lisäksi myös myyjän oma asenne pitää olla kohdillaan, jotta työnteko sujuu mutkattomasti.

Työntekijöiden kokemuksia

Katso, mitä työntekijämme kertovat:

Aila:

Olen työskennellyt lehtien myyntityössä jo ennen kuin siirryin Pirjo Rantalalle. Aika täällä on kulunut nopeasti, olisinko ollut jo 7 vuotta täällä töissä. Parasta työssäni on se, että kun sovitaan asioista, voin luottaa siihen, että asiat myös toimivat. Itse olen valmis joustamaan ja niin on ollut työnantajakin tarvittaessa.

Minusta meille sopivat hakijat ovat sellaisia, jotka arvostavat luotettavuutta.

Seija:

Olen ollut töissä Lehtipalvelu Pirjo Rantalalla 5 vuotta. Olen tykännyt työporukasta, ja työilmapiiri on lämminhenkinen. Rakastan tehdä tätä työtä ja työnantaja on myös erittäin lämmin ja mukava. Innoituin hakemaan tänne, sillä työnantaja oli entuudestaan tuttu ja minua suositeltiin tänne töihin. Myös työskentely perheyrityksessä on miellyttävää.

Joukkoomme sopisi iloinen ja reipas henkilö, joka tulee toimeen kaikkien kanssa ja on sopivan huumorintajuinen, rohkea ja sinnikäs. Meillä on mukavat työkaverit ja lämmin tunnelma!

Mikko:

Olen työskennellyt täällä nyt 8 vuotta enkä ole edes miettinyt työpaikan vaihtoa, koska täällä tunnen, että ammattitaitoani arvostetaan. Tykkään siitä, että saan työskennellä itsenäisesti omassa huoneessani, mutta työyhteisössä on silti työkaverit paikalla. Ala oli minulle entuudestaan tuttu ja tiesin, että Pirjo Rantala on pitkään toiminut perheyritys ja pidetty työnantaja.

Työ sopii erilaisissa elämäntilanteissa oleville, kunhan on innostunut oppimaan uutta ja haluaa kehittyä työssään. Plussaa on, jos on ulospäinsuuntautunut, sanavalmis ja pitää haasteista. Lehtipalvelu Pirjo Rantala on lehtien telemarkkinointitoimistojen uranuurtaja ja myös vakituisten asiakkaiden arvostama luotettava yritys, jolla on arvot kohdallaan.